Invicta is ruim 10 jaar actief in het Marketing Intelligence domein. Als koploper in nieuwe technologie heeft Invicta de software “Invenna” ontwikkeld. Een modern Customer Data, Insights & Automation Platform. Wij geloven in connectivity en faciliteren onze klanten, met veel succes, in het best-of-breed gebruiken van uiteenlopende oplossingen voor hun marketing uitdagingen. Invenna vormt daarbij het hart en voert de regie over alle datastromen en campagnes.

Posities

Invicta maakt een snelle en stabiele groei door en daarom zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s die deel uit willen maken van ons jonge en enthousiaste team in een informele, resultaat gerichte en intellectueel uitdagende omgeving. Ben je een bevlogen developer, of een echte consultative sales man (of vrouw!), een consultant met gevoel voor data en software, een gepassioneerde online marketeer of juist een data scientist die in het donker de weg weet in R en informatie graag omzet naar actionable insights, dan nodigen we je uit om je CV en motivatie met ons te delen!

Daarnaast hebben wij met enige regelmaat stageplaatsen beschikbaar op het domein van development, UX en design.

Voorwaarden

We bieden je graag de mogelijkheid om in het snel veranderende MarTech landschap bij een innovatieve speler aan boord te stappen, waardoor je snel heel veel zult leren en werkt voor en met de grootste bedrijven en organisaties in Nederland. Daarnaast hebben wij een competitief pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij zitten op een prachtige en goed bereikbare locatie aan het IJ in Amsterdam.

Meer weten, een vraag, of zie je een match? Neem even contact op, of stuur direct je CV.

Meer weten, een vraag, of zie je een match? Neem even contact op, of stuur direct je CV.

Solliciteer nu

We maken graag kennis met je!