Invicta is ruim 10 jaar actief in het Marketing Intelligence domein. Als koploper in nieuwe technologie heeft Invicta de software “Invenna” ontwikkeld. Een modern Customer Data, Insights & Automation Platform. Wij geloven in connectivity en faciliteren onze klanten, met veel succes, in het best-of-breed gebruiken van uiteenlopende oplossingen voor hun marketing uitdagingen. Invenna vormt daarbij het hart en voert de regie over alle datastromen en campagnes.

Over jou

Je bent leergierig, enthousiast en oplossingsgericht! Je bent in staat om de verbinding te zoeken en te zien tussen on- en offline data en je bent op de hoogte van de toepassingsmogelijkheden van Marketing Automation Platforms. Termen als ETL, REST, XML, JSON, Customer Journey, R, of Facebook Audiences schrikken je niet af –zonder dat je deze persé allemaal hoeft te beheersen, al is dat wel een pré. Je bent een serieuze gesprekspartner voor onze klanten en je collega’s en je houdt je vakkennis up-to-date.

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van data, digital en/ of analytics en een afgeronde HBO of WO opleiding. Je bent klantgericht en je hebt sterke affiniteit met moderne technische oplossingen op het gebied van data en/ of digital marketing. Je bent bereid om je tijd tussen ons kantoor en de locaties van onze klanten te verdelen.

Over ons samen

Wij nemen je niet aan de hand, je bent een zelfsturende persoonlijkheid en wacht niet af. Kennis en middelen staan tot je beschikking, maar we verwachten wel dat je ze zelf pakt. Uiteraard helpen we je daar wel heel graag bij. Samen werken we voor toonaangevende merken in Nederland. En binnenkort ook daarbuiten. Op dit moment werkt Invicta voor klanten als het Rode Kruis, Robeco, TMG/ Mediahuis, Vivat, KWF Kankerbestrijding, KRO-NCRV en vele anderen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in ruime mate marktconform. En we bieden je de mogelijkheid om in het snel veranderende MarTech landschap bij een innovatieve speler aan boord te stappen, waardoor je snel heel veel zult leren. Wij zitten op een prachtige locatie aan het IJ in Amsterdam, waar het heerlijk borrelen is als het werk gedaan is!

Meer weten, een vraag, of zie je een match? Neem even contact op, of stuur direct je CV!

Solliciteer nu

We maken graag kennis met je!