Invicta is ruim 10 jaar actief in het Marketing Intelligence domein. Als koploper in nieuwe technologie heeft Invicta de software “Invenna®” ontwikkeld. Een modern Customer Data, Insights & Automation Platform. Wij geloven in connectivity en faciliteren onze klanten, met veel succes, in het best-of-breed gebruiken van uiteenlopende oplossingen voor hun marketing uitdagingen. Invenna vormt daarbij het hart en voert de regie over alle datastromen en campagnes.

Na een periode van snelle autonome groei, geheel gebaseerd op “mouth-to-mouth”, hebben wij prachtige referenties opgebouwd bij marktleidende klanten. Onder meer in Finance, Insurance, Media, Charity en Retail. We zijn daarmee een gezond bedrijf dat klaar is voor verdere groei. Een MarTech Scale-up dus.

Wat staat er op onze roadmap

Naast verdere groei in termen van klanten en gebruikers hebben wij hoge ambities op het gebied van de (door) ontwikkeling van Invenna®. Daarvoor werken we met een klein maar uiterst slagvaardig en innovatief team aan onze roadmap. Een roadmap die wij zelf samenstellen, maar waar de wensen van onze klanten een prominente plaats innemen.

Voor het komende jaar staat een breed palet aan ontwikkelingen op onze verlanglijst, niet alleen het aansluiten van nog veel meer (online) kanalen en het realiseren van API’s, maar ook het migreren van een Private Cloud of On-Premise solution naar een volledige SaaS omgeving en bijvoorbeeld het door ontwikkelen aan de look&feel van Invenna®.

Over jou

Wij zoeken daarom zowel naar Front-end als Back-end developers, met diverse specialiteiten. Om in ons generieke team te passen zijn er een aantal vaardigheden die in ieder geval wenselijk zijn.

  • IT bachelor/ master of vergelijkbare ervaring
  • >3 jaar ervaring in complexe projecten
  • >3 jaar ervaring in .NET, C# en andere Microsoft technologie
  • >3 jaar ervaring in Database systemen, SQL en/of vergelijkbaar
  • Front-end development ervaring is een pré (Javascript frameworks, HTML5 & CSS3)
  • UX ervaring is een pré
  • Kennis van en ervaring met REST/API’s is een pré
  • Kennis van “Design Patterns” en “Best Coding Practices”
  • Gewend aan werken in Agile omgeving, met behulp van Atlassian stack (Jira)

Kortom: Je hebt een uitgesproken passie voor code en hebt van jouw hobby je werk gemaakt. Vanuit eigen interesse blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied. Hoewel oplossingen soms lastig zijn heb je een “can do” mentaliteit en haal je juist plezier uit het ontwikkelen van nieuwe dingen. Je bent wars van stroperige organisaties en wil graag de vrijheid om zaken gedaan krijgen.

Wanneer je een aantal vinkjes kunt zetten bij wat je hierboven gelezen hebt en je graag op een fantastische locatie in Amsterdam in een team van jonge ambitieuze mensen aan de slag wilt, dan maken we heel graag kennis met je!

Voorwaarden en locatie

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in ruime mate marktconform. En we bieden je de mogelijkheid om in het snel veranderende MarTech landschap bij een innovatieve speler aan boord te stappen, waar je nu en in de toekomst echt invloed kunt hebben op de verdere ontwikkeling van onze producten en ons bedrijf. Wij zitten op een prachtige en goed bereikbare locatie aan het IJ in Amsterdam.

Meer weten, een vraag, of zie je een match? Neem even contact op, of stuur direct je CV!

Solliciteer nu

We maken graag kennis met je!